top of page
Productieploeg

Over ons

Gedreven en veelzijdige professionals die altijd het optimale resultaat nastreven en er van overtuigd zijn dat dit alleen kan door goed samen te werken. We hebben ervaring opgedaan in private equity, consulting en in managementrollen bij grotere MKB-bedrijven en scale-ups. Hierdoor zijn we bekend met zowel de strategisch/financiële vraagstukken, de dynamiek van organisatieverandering als met de daadwerkelijke uitvoering in de praktijk.

Roeland van Schaik

Veelzijdig, schept vertrouwen, boort creativiteit aan en zet mensen in beweging met enthousiasme en nieuwsgierigheid. Combineert “soul in the game” met zelfrelativering.

Opgeleid als jurist en bedrijfskundige, ervaring in strategie consulting, HR, executive search, business development, sales en operations. Werkte eerder bij PriceWaterhouseCoopers, HAL Investments en Schoonenberg (retail), was betrokken bij diverse start- en scaleups, onder meer in AI en robotics. Voelt zich thuis in organisaties die sterk in verandering zijn, kan uit de voeten met teams in de boardroom en op de fabrieks- of winkelvloer.
 

Duursporter en allerlaatste triathleet aller tijden, staat bovendien regelmatig op de planken met een improvisatie gezelschap en is onderdeel van de Lichtjagers, collectief van documentairemakers.

  • LinkedIn

Roderick Heynsius

Energiek, uiterst gedreven in het bereiken van lange termijn resultaten met een team. Analytisch en procesmatig sterk, stimuleert samenwerking en vergroot eigenaarschap van teamleden: “Handelen alsof het je eigen bedrijf is”.

Na een studie Werktuigbouwkunde aan de TU Delft gestart in het investeringsteam van HAL Investments. Vervolgens ruime ervaring opgedaan als operationeel manager/directeur binnen de productie en supply chain. Recent veel betrokken bij bedrijven in de energietransitie, waar uitdagingen spelen op de grens van technologie, operations en financiering.
 

Heeft zijn sportverslaving opgelopen bij de mariniers en is veel te vinden op de Brabantse mountainbikeroutes.

  • LinkedIn

Onze netwerkpartners

Afhankelijk van de context werken we samen met ervaren professionals, deskundigen, trainers, onderhandel-experts, fotografen/filmmakers en creatieven.

bottom of page